Вінницькі легкоатлети привезли «Срібло» та «бронзу»  із Чемпіонату України з кросу

29 по 30 жовтня у місті Ужгород відбувся Чемпіонат України з кросу серед спортсменів різних вікових категорій. Вихованець Вінницької дитячо-юнацької спортивної школи №1 Андрій Краковецький виборов на змаганнях друге місце. А також потрапив до складу національної збірної, яка захищатиме спортивну честь країни на Чемпіонаті Європи. «Бронза» на рахунку Артема Задорожнюка.

Турнір зібрав понад 267 легкоатлетів із усіх областей України, навіть із тимчасово окупованих територій. Загалом, за підсумками змагань, у командному заліку Вінниччина посіла I місце.

«Біг проводився на відкритому повітрі, тож свіжий подих осені й неперервна зміна вражень сприятливо діяли на нервову систему, підвищували тонус спортсменів. А активна підтримка вболівальників додала їм впевненості у своїх силах. Тільки спільна праця дає результат», – каже голова комітету по фізичній культурі та спорту міської ради Сергій Краєвський.

Зазначимо, що кросовий біг – найдоступніший вид легкої атлетики, який користується популярністю серед молоді та людей старшого віку, одне з найбільш поширених легкоатлетичних змагань.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook