Вінницька спортсменка здобула відразу дві нагороди «срібло» та «бронзу» на Всеукраїнських змаганнях з веслування на байдарках і каное

Цими вихідними у м. Ковель відбулися XXXVIIІ Всеукраїнські змагання з веслування на байдарках і каное. Наше місто представляла спортсменка відділення веслування на б/к Вінницької міської дитячо-юнацької спортивної школи № 2 Анастасія Пенедюк. Дівчина вперше піднялась на п’єдестал пошани. Вона здобула «бронзу» на дистанції 200 м С-1 та «срібло» – 2000 м С-1.

Цьогоріч у перегонах брали участь різні вікові групи: діти від 10 років та дорослі. Були представлені 23 команди – понад 370 спортсменів з Вінницької, Одеської, Львівської, Івано-Франківської, Черкаської, Волинської, Чернівецької, Тернопільської, Хмельницької, Херсонської та Сумської областей.

Анастасія розпочала займатись у відділенні веслування на байдарках і каное всього рік тому. Після цих змагань дівчині буде присвоєно її перший спортивний розряд.

«Змагання організовані та проведені на високому рівні. Багато спортсменів та висока конкуренція. Анастасія Пенедюк показала гарний результат, хоча тренується всього рік. Талановита та цілеспрямована спортсменка. Це чудовий початок її виступів на змаганнях. Сподіваюсь, що два призових місця надихнуть Настю на нові, ще більші перемоги. Щиро вітаємо!», – каже в.о. директора МДЮСШ №2 Світлана Куліш.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook