Вінницька “Нива” не змогла пройти у Кубку України першолігову “Волинь”

Учора, 18 серпня, відбувся футбольний матч у рамках у розіграшу 1/32 VBET Кубку України з футболу.

Зустріч розпочалась о 17:30 на Центральному міському стадіоні “Локомотив”. На початку зустрічі у складі волинян відзначився Назарій Богомаз, гравець реалізував пенальті на 15 хвилині. Зрівняти рахунок вінничанам вдалось лише наприкінці зустрічі, на 88 хвилині ударом зі стандартного положення гол забив Максим Зеленевич.

Після додаткового часу, який також закінчився з нічийним результатом, на обидві команди чекала серія пенальті, у якій більш поталанило команді гостей. Рахунок у післяматчевих пенальті 3:5.

Варто зазначити, що цей матч став для команд 66 між собою. За всю історію “Нива” здобула у поєдинках з волинянами 28 перемог, 16 разів зіграла внічию та 22 рази поступилась. Загальний рахунок зустрічей 69:81.

У складі вінницької команди на поле вийшли: Шкарбан, Бондар, Петрик, Чухно, Костюк, Брижчук, Громок, Худік, Кучер, Зеленевич, Загорулько. З лави запасних матч почали Гурідов, Сербул, Георгієв, Борячук, Хохлов, Гавриленко, Калітов, Маляренко, Браславський.

Нагадаємо, що наразі у своїй групі другої ліги “Нива” посідає четверте місце, а наступний матч проведе вже 27 серпня у Вінниці з командою “Рубікон” з Києва. Зустріч відбудеться у рамках 6 туру чемпіонату України з футболу серед команд другої ліги.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook