"Ниву" очолить "легенда вінницького футболу"?

“Президент ФК «Нива» (Вінниця) Вадим Кудіяров розповів про серйозні проблеми із фінансовою підтримкою команди”, — інформує пресслужба ФК «Нива».

— Підтримуємо славні футбольні традиції міста над Бугом. На цьому шляху у 2020 році нам сприяє Вінницька міська рада, за допомогою якої ми прожили перші півроку. Але —далі без фінансової підтримки ще із боку Вінницької облдержадміністрації і Вінницької обласної Ради (яка завжди була попередніми роками) «Нива» не зможе далі існувати.

Зараз в структурі клубу перебуває 60 осіб.

— Якщо Вінницька облдержадміністрація і Вінницька обласна Рада не хочуть нас підтримувати, нехай їхнє керівництво публічно заявить про це. Тоді ми знімемо команди ФК «Нива» із чемпіонату України у другій лізі та чемпіонату України U-19, – додав Вадим Кудіяров.

Ситуацію прокоментував начальник спортуправління Вінницької облдержадміністрації Сергій Чернявський.

— В зв’язку із карантином деякі статті витрат на розвиток фізичної культури і спорту переглядатимуться. Окрім того, щоб виділити кошти на підтримку ФК «Нива», має пройти сесія Вінницької обласної Ради. Лише згідно з її рішенням можна внести зміни до програми, – зазначив він.

Нагадаємо, вболівальники «Ниви» (Вінниця) здобули бронзу в міжобласному турнірі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook