Вінниця шукає інвестора для реконструкції Центрального міського стадіону

Виконавчі органи Вінницької міської ради розглянули петицію вінничанина Романа Куземського, який просив реконструювати міський стадіон, щоб підтримати команду “Нива” (Вінниця).

“Міська рада всебічно сприяє розвитку футболу, в тому числі дитячо-юнацького – у чемпіонатах та Кубках міста з футболу бере участь 50 дитячо-юнацьких команд, підготовку та участь названих команд у змаганнях різного рівня забезпечує міська рада”,– читаємо у відповіді, яку підписала заступниця міського голови Галина Якубович.

За її словами, надається фінансова підтримка футбольній команді “Нива”: в бюджеті Вінницької об’єднаної територіальної громади на 2020 рік передбачено 1 млн.грн.
Також виконавчим комітетом міської ради надається дозвіл щодо надання клубу безоплатно Центрального міського стадіону для проведення тренувань та ігор з футболу, що є суттєвим внеском в розвиток клубу.

“Міська рада і надалі надаватиме посильну підтримку футбольному клубу “Нива”. Повідомляємо, що Центральний міський стадіон дійсно потребує реконструкції. Враховуючи, що проведення реконструкції подібного об’єкту потребує значних капіталовкладень, наразі міською радою проводиться робота з пошуку інвестора для залучення позабюджетних коштів на проведення реконструкції комунального підприємства “Центральний міський стадіон”, – йдеться у відповіді на петицію.

Нагадаємо, чи реконструюють у Вінниці стадіон “Локомотив”? Петицію взяли до розгляду.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook