У Вінниці проводять благодійні футбольні матчі на підтримку воїнів Збройних Сил України

У Вінницькій громаді за ініціативи футбольних команд, комітету по фізичній культурі і спорту міської ради та федерації футболу міста організовують благодійні матчі. Спортсмени збирають кошти на підтримку військовослужбовців Збройних Сил України. Національний марафон благодійних матчів нині триває у різних містах країни.

Марафон благодійних матчів розпочали у середині квітня. Відтоді провели близько 20 ігор. Загалом у Вінниці зібрали понад 30 тисяч гривень.

Днями у Вінниці благодійний матч зіграли команди «Кusto Agro», «Атланта» та «Спарта». Футболістам вдалось зібрати понад чотири тисячі гривень. Окрім самих гравців, до збору грошей на підтримку військовослужбовців долучаються і вболівальники.

«Це можливість поєднати здоровий спосіб життя та благодійність. За допомогою цих матчів ми можемо підтримати наших захисників. За зібрані кошти буде придбано необхідні тактичні чи інші товари для гравців вінницьких команд, що захищають нашу країну в лавах Збройних Сил України. Ми і надалі допомагатимемо воїнам, які віддано боронять Україну. Разом до перемоги!» – зазначає голова комітету по фізичній культурі і спорту міської ради Сергій Краєвський.

Сьогодні, 28 квітня, за розкладом благодійних матчів на стадіоні школи №33 відбувається футбольна гра серед дитячих команд.

Наступні змагання відбудуться у найближчу суботу, 30 квітня. Об 11:00 на стадіоні 33-ї школи проходитиме благодійний футбольний матч серед дорослих команд. А вже о 14:00 відбудеться ще одна гра у СК «Колос».

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook