Останні новини спорту в Україні і Світі

У цьому випуску наш кореспондент зібрав для Вас найсвіжіші новини спорту з популярних видів спорту таких як футбол, бокс, теніс. Хоч і всі спортивні події зараз на паузі, ти не менш в новинах спорту sportarena.com/uk/ цікавих новин було чимало, обговоримо такі події: Неймар, ді Марія і Мбаппе виявилися в символічній збірній Франції; українська тенісистка Надія Кіченок потрапила в список тенісисток з найсильнішою подачею; український боксер напів середньої ваги Іван Редкач розкритикував висловлювання Ломаченко і Усика про віру.

Новини боксу – Іван Редкач назвав Усика і Ломаченка лицемірами

Наші відомі боксери і так мовити в минулому “надія нації” Василь Ломаченк і Олександр Усик, продовжують дивувати своєю “вірою”. Після виходу фільму за їх участі, осторонь від цієї новини боксу sportarena.com/uk/boxing/, не змогли залишитись багато їх колег по цеху і рингу, боксери так і інші спортсмени. Так 33-річний український боксер Іван Редкач (23-5-1, 18 КО) висловив свою думку про “пафосну” віру Василя Ломаченка та Олександра Усика.

Українець впевнений, що у зірок вітчизняного боксу така ж віра, як і у більшості. Всі їх слова щодо православної віри – тільки пафос і награність. Редкач нагадав, що Ломаченко і Усик не дотримуються всі церковні канони, а тому їх прикриття вірою – не більше, ніж проросійська пропаганда. Відповідь Усика на питання: “Чий Крим?” – “Крим божий” Редкач назвав лицемірством.

Новини спорту України – Надія Кіченок потрапила в список тенісисток з найсильнішою подачею

Українська тенісистка Надія Кіченок виконала першу подачу зі швидкістю 202 кілометри на годину в матчі проти Аюмі Моріти в першому раунді Відкритого чемпіонату Австралії з тенісу в 2014-му році. Незважаючи на настільки вражаючий результат, Надія програла той матч з рахунком 2: 6, 6: 7 (5).

Найшвидша подача з усіх відомих – у Сабін Лісіцкі (2014-й рік, 210,8 кілометрів на годину).

На другому місці – Вінус Вільямс (2007-2008 роки) – 207.6 кілометрів на годину. Такого ж результату досягла Айла Томлянович.

А ось Серені Вільямс дісталося аж 4-е місце – 207 кілометрів на годину. Юлія Гергес завдяки подачі зі швидкістю 203 кілометри на годину зайняла 5-е місце. Кіченок випередила тенісистка Бренда Шульц-Маккарті – 202,7 кілометра на годину.

Наомі Осака поступилася Надії Кіченок. Її найкраща подача була виконана зі швидкістю 201,2 кілометра на годину. Такого ж результату домоглася Луція Градецький. Десяте місце дісталося Ганні-Олені Гренефельд – 201,1 кілометр на годину.

Нагадаємо, що Надія і Людмила Кіченок – єдині сестри-близнюки, крім Плішкова, які разом виграли парний титул WTA.

Спорт і футбол: ді Марія, Мбаппе і Неймар увійшли до символічної збірної Франції

Французьке спортивне видання “L’Equipe” провело голосування вболівальників. Фанати визначили склад символічної команди чемпіонату Франції.

Серед кращих гравців виявилися Кіліан Мбаппе, Неймар, Анхель Ді Марія зі столичного “ПСЖ”. Нагадаємо, що ді Марія став чемпіоном Франції в поточному сезоні, який довелося достроково завершити через пандемію коронавируса.

Головний тренер для символічної команди – Андре Віллаш-Боаш ( “Марсель”), саме він набрав найбільше голосів.

Раніше Новини спорту про футбол писали, що Нойок та Мілевський допомогли “Динамо-Брест” перемогти мінський “Динамо” в 8-му турі Вищої ліги Білорусі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook