Команда Вінниці перемогла на обласному чемпіонаті з легкої атлетики

У Вінниці в манежі територіальної організації Всеукраїнського фізкультурно-спортивного товариства «Колос», відбувся чемпіонат Вінницької області з легкої атлетики у приміщенні.

Серед учасників – 250 спортсменів з районів, міст та об’єднаних територіальних громад Вінниччини, а також представники Хмельницької та Харківської областей. У командному заліку переможцем стала команда Вінниці, друге та третє місця відповідно посіли збірні команди Козятина і Козятинського району.

Як інформує прес-служба Вінницької облдержадміністрації, у рамках змагань нагородами відзначили кращих легкоатлетів області та їх тренерів.

За підсумками 2019 року кращими визнано: Андрія Краковецького та його тренера Андрія Москвіна, Олену Жмур та її тренера Павла Дмитревського, Вадима Адамчука та тренера Віктора Постемського, Олександра Вуйка, Іллю Сосницького та їх тренера Петра Сарафинюка, Марію Шпатківську та її тренера Тетяну Дідик. Кращими спортсменами-легкоатлетами також стали Олена Колесниченко та Інна Ковтун, які перебувають на навчально-тренувальному зборі.

Нагадаємо, Вінницька спортшкола №5 – вісім перших місць на чемпіонаті з самбо

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook