Краща молода футболістка України мешкає у Вінниці

На НСК “Олімпійський” у Києві 2 грудня відбулася урочиста церемонія нагородження “Футбольні зірки України” – 2019. Спеціальну відзнаку як переможниця у номінації “Найкраща молода футболістка (віком до 19-ти років)” отримала вінничанка Юлія Христюк.

Дівчина – гравець вінницької “ЕМС-Поділля” та дівочої збірної України WU-17. Таку ж перемогу Юлія Христюк здобула й минулого року.

Відомо, що дівчина навчається у вінницькій школі №29, а після завершення 11-го класу мріє грати за кордоном, у чемпіонатах, де рівень значно вищий за український.
“Якщо самовдосконалюватися, будь-яка мрія може збутися!”, – додає спортсменка.

Додамо, що церемонія нагородження “Футбольні зірки України” — це спільний проект Української асоціації футболу та Всеукраїнської асоціації футболістів-професіоналів.

За інформацією Української асоціації футболу, цьогорічних лауреатів обирали шляхом незалежного голосування професіональних футболістів, футболісток та головних тренерів (тренерів/асистентів тренерів) Всеукраїнських змагань з футболу серед команд клубів Прем’єр-ліги та Професіональної футбольної ліги 2019 року.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook