Гол зльоту через себе

У вінницького футбольного клубу “Темп” останнім часом відкрилося “друге дихання”. Пов’язано воно із появою сучасного поля на стадіоні Палацу дітей та юнацтва, де тренуються “темпівці”. Саме на цій арені відбувається започаткована цього літа серія всеукраїнських турнірів “New Stars”. Провідні команди “Темпу” завершили перше коло ДЮФЛ України (перша ліга) серед юнаків U-17 (до 17 років) і U-15. 

– На жаль, через зміну тренера наша молодша команда виступає дещо гірше, ніж торік. Зараз команду юнаків U-15 очолив мій вихованець Василь Петрик. Сподіваємося, що він змінить малюнок гри на краще, – пояснює старший тренер футбольного клубу “Темп” Дмитро Маліновський. 

Майбутні випускники “Темпу” (U-17) грають у дуже складній групі – проти команд спортінтернатів і ліцейних класів, де збирають обдарованих дітей із цілих регіонів. 

– Водночас “Темп” провалив лише матч із житомирським “Поліссям”, а в останніх турах почав набирати очки. Виступи обох наших команд у ДЮФЛ України відбуваються за підтримки “Домашнього маркету”. Також дякуємо за сприяння директору палацу Світлані Мусійчук і міській федерації футболу, – продовжує старший тренер ФК “Темп”. 

У “Темпі” звертають увагу не лише на спортивні результати, але й на естетику гри, яка має радувати глядачів. Приміром, супергол в останньому матчі ДЮФЛ України проти “Вереса” (Рівне) провів Дмитро Адамчук. “Темпівець” забив зльоту через себе у ближню дев’ятку! Вражені гості не одразу прийшли до тями і швидко пропустили ще. На жаль, матч завершився із рахунком 3:3.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook