Українським військовим вінницькі учні приготували деруни та вареники

Учні Вінницького Центру професійно-технічної освіти №1 приготували понад шість тисяч дерунів та п’ять тисяч вареників для українських бійців на Донбасі. Про це написали на Facebook-сторінці ЦПТО.

Смаколики на передову приготували за неповних три дні. На них пішли майже 140 кг моркви та буряка по-корейськи, капусти маринованої з буряком.

“Смачні страви готували учні груп №18, 19, 22, майстри виробничого навчання з професії кухар, кондитер та працівники їдальні. Всю цю смакоту відвезуть на передову волонтери та ветерани АТО (ООС) міського Центру допомоги ветеранам АТО (ООС)”, – йдеться у повідомленні ЦПТО №1.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook