"Вінницький бройлер" - найдорожчий інвестпроєкт року в Україні

Найбільше українські компанії інвестують в промисловість, будівництво та сільське господарство. А лідер серед інвестиційних проектів цього року -будівництво бригадного комплексу “Вінницький бройлер”.

Станом на 1 липня, в Україні впроваджували 444 інвестиційних проектів у аграрний сектор країни загальною вартістю 40,6 млрд грн. Лідери з впровадження – Черкаська, Вінницька, Полтавська, Львівська, Херсонська, Миколаївська, Житомирська та Київська області.

За даними Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства, лідером серед інвестиційних проектів за найбільшою кошторисною вартістю є проєкт із будівництва бригадного комплексу “Вінницький бройлер” (агрохолдинг “Миронівський хлібопродукт”). Вартість будівництва – 9,6 млрд грн, а його потужність — 700 тис. тонн м’яса в рік.

У міністерстві також назвали ТОП-3 регіонів країни, де на 1 липня реалізували інвестпроєкти з найбільшою кошторисною вартістю. Мова, зокрема, про Вінницьку (13,2 млрд грн), Хмельницьку (3,6 млрд грн) та Донецьку (3,5 млрд грн) області.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook