У Вінниці гідів навчатимуть правильно продавати свої послуги

Навчання відбудеться в рамках проекту “Вінницький стандарт гостинності”, який реалізовує ГО “Спілка підприємців “СТІНА” за підтримки канадського проекту міжнародної технічної допомоги “Партнерство для розвитку міст” (ПРОМІС) і департаменту маркетингу міста та туризму Вінницької міської ради.

27-31 травня у Вінниці відбудеться бізнес-тренінг “Школа гідів 2.0: успішний туристичний стартап” для тих, хто любить проводити екскурсії і мріє перетворити це на успішний бізнес, хто шукає вихід з кризи, спричиненої коронавірусом, хто любить Вінницю та хоче бачити тут ще більше туристів.

Враховуючи карантинні обмеження, навчання відбудеться у форматі онлайн. 

Під час тренінгу учасники та учасниці дізнаються, як успішно розвивати підприємництво в туристичній сфері та підвищать свою конкурентоспроможність в якості гідів та екскурсоводів.

У фокусі заходу: започаткування успішного туристичного стартапу; чинне законодавство щодо регулювання та оподаткування підприємницької діяльності; маркетингові заходи для приваблення внутрішнього туриста; інтернет-маркетинг; створення індивідуальних турпродуктів. А також: аналіз туристичного ринку в умовах кризи/посткризи; функціонування туристичного бізнесу в умовах карантинних обмежень; створення онлайн-продуктів та монетизація онлайн-послуг; відновлення туристичних потоків; психологічні підвалини ефективного і творчого підприємництва.

Ці теми і не тільки, розкриють провідні спеціалісти та спеціалістки України в галузі туризму, успішні гіди-практики, фахівці і фахівчині у сферах підприємництва, маркетингу та створення креативних турпродуктів. 

Участь у тренінгу безкоштовна.

Навчання зможуть пройти гіди-практики, які прагнуть покращити свої знання і навички у сфері розвитку приватного підприємництва в туристичній галузі. Критерії відбору: вік від 18-ти років; проживання у Вінниці або Вінницькій області; досвід у проведенні екскурсій; вмотивованість. 

Усі охочі долучитися до навчання мають обов’язково заповнити реєстраційну форму.  Реєстрація триватиме до 24 травня включно. Кількість місць обмежена.

Нагадаємо, через десять років Вінниця стане центром відпочинкового та ділового туризму.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook