У ТОП-25 успішних українських брендів потрапили два вінницькі

Традиційний фірмовий рейтинг видання «Власть Денег» представив читачам ТОП-25 найуспішніших українських брендів. Серед них і дві компанії, які тісно пов’язані з Вінницею і областю – Наша Ряба і Nemiroff.

“Це бренди українських компаній, які зуміли увійти в число лідерів в своїх галузях і знайти популярність по всій Україні. Кожній з них вдалося по-своєму знайти ключик до споживача – оригінальністю своєї продукції, високою якістю, демократичною ціновою політикою, нестандартними маркетинговими ходами – і завдяки цьому їх бренди зараз у всіх на вустах. Ми прагнули представити в рейтингу по можливості широкий галузевий спектр бізнесу. Також хотіли підкреслити, що українці мають чимало власних брендів товарів і послуг, якими можна пишатися”, – пише видання.

Крім “Нашої Ряби” і Nemiroff в ТОП-25 також увійшли – АТБ, кондитерська компанія БКК, єдиний сервіс для всіх споживачів газу в Україні 104.ua, виробник меблів Blest, модний бренд VOVK, винороби Villa Krim, фармацевтична компанія “Дарниця”, рітейлери Intertop, пивний бренд “Львівське”, група Метінвест, компанія Моршинська, IT-бренд MEDoc, MTI hi-tech дистрибуція, оператор державних лотерей “М.С.Л.”, Сільпо, Оболонь, будівельна група “Синергія”, Украфлора, Укргазбанк, Укртелеком, Фокстрот та бренд натуральної косметики ЯКА.

Нагадаємо, лідером за зростанням індексу сільгосппродукції стала Вінницька область.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook