На одному з олійноекстракційних заводів «Вінницького олійно-жирового комбінату» (входить в структуру промислової групи ViOil) стартувала переробка соєвих бобів.
«У минулому році українські аграрії виростили хороший урожай сої. Висока якість соєвих бобів дозволить нам отримати якісний шрот з високим вмістом протеїну – не менше 50% », – зазначив комерційний директор промислової групи ViOil Ігор Гадомський.
За його словами, всю продукцію компанія відправить на зовнішній ринок. Найбільшим попитом вона користується в державах ЄС.
Нагадаємо, Вінницький олійножировий комбінат — у ТОП-6 виробників маргаринової продукції.
Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook