Алла Власюк - єдина вінничанка у ТОП-100 успішних жінок України

Фінансова директорка промислової групи ViOil Алла Власюк стала єдиною вінничанкою, яка цього року увійшла у ТОП-100 успішних жінок України, за версією журналу “Новое время”.

“НВ” вже традиційно представляє щорічний проект про українок, які досягли вражаючих результатів у бізнесі, політиці, суспільному житті та інших значущих сферах.

За оцінками журналу, компанія, фінансами якої керує Алла Власюк, входить до трійки найбільших виробників і експортерів олії в Україні. ViOil щорічно переробляє 1,1 млн т насіння олійних культур. Їй належать два великі олійноекстракційні заводи у Вінниці й Чернівцях, а також 11 елеваторів у різних областях країни. 90% своєї продукції компанія експортує, а на внутрішньому ринку вона представлена соняшниковою олією Віолія.

“Рада опинитися в числі найуспішніших жінок України за версією журналу “Новое время”. Для мене велика честь бути серед тих, хто розвиває українську економіку, культуру, спорт, вміло спрямовує суспільне та політичне життя. Пишаюся всіма нашими жінками”, – прокоментувала відзнаку в Фейсбук сама Алла Власюк.

Нагадаємо, у Вінниці олійножировий комбінат почав переробку сої.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook