У Вінниці «Рено» протаранив ВАЗ, один із водіїв не вижив

Внаслідок зіткнення автомобілів «ВАЗ 2109» та «Рено Меган», водій ВАЗу отримав важкі травми й помер під час надання медичної допомоги. ДТП сталася 23 листопада, близько 15.30, на вул.Стрілецькій у Вінниці.

“За попередньою інформацією, водій автомобіля «Рено Меган», 1974 р.н., рухаючись по вулиці Стрілецькій, здійснив виїзд на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем «ВАЗ – 2109». Внаслідок отриманих тяжких травм внаслідок ДТП загинув водій «ВАЗу», 1976 р.н.”, – інформує відділ комунікації поліції Вінницької області.

На місці аварії слідчі слідчого управління та криміналісти провели огляд місця події, опитали можливих свідків та очевидців аварії.

“Усі обставини та причини дорожньо-транспортної пригоди з’ясовуються в рамках розслідування кримінального провадження, відкритого за за ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, що спричинило смерть потерпілого). За таке правопорушення передбачено покарання – до восьми років ув’язнення”, – додають у поліції.

Триває слідство.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook