Триває розслідування чотирьох ДТП, в яких постраждали чотири людини

У чотирьох дорожньо-транспортних пригодах, які стались 2 грудня у Вінниці, Хмільницькому та Бершадському районах, постраждали четверо людей. За фактами аварій слідчі розпочали кримінальні провадження.

“Близько 15.20 у Вінниці водій автомобіля Mercedes Benz не впорався з керуванням транспортного засобу, виїхав на смугу зустрічного руху, де зіткнувся з автомобілем Fiаt Ducato. Внаслідок автопригоди тілесні ушкодження отримав 38-річний водій «Мерседеса», житель Тульчина”, – інформує відділ комунікації поліції Вінницької області.

Також у Вінниці, але о 12.30 сталась автопригода за участі автомобіля Chery Elara та пішохода.

“За кермом іномарки перебував 32-річний вінничанин. Рухаючись вулицею Хмельницьке шосе, чоловік допустив наїзд на 55–річну жінку, яка переходила дорогу по нерегульованому пішохідному переходу. Потерпіла госпіталізована до міської лікарні”, – додають у поліції.

У Бершадському районі автомобіль Daewoo Lanos з’їхав в кювет та перекинувся.

“В результаті автопригоди 40-річна водійка госпіталізована до районної лікарні”, – розповіли у поліції.

Близько 9.10 того ж дня у Хмільницькому районі зіткнулись Ford Focus та Volkswagen Caddy.

“Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди 49-річна кермувальниця госпіталізована”, – кажуть у поліції.

Транспортні засоби помістили на арешт майданчик.

За фактами автопригод слідство розпочало кримінальні провадження за ч.1 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. За такі правопорушення передбачається покарання у вигляді обмеження волі на строк до трьох років із позбавленням права керувати транспортними засобами на такий самий строк.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook