Вінничанам знову показали «Душею створену красу»

У Вінниці 2 грудня відкрилася виставка-ярмарок «Душею створена краса». Це вже 12 виставка майстрів із інвалідністю, яка раніше проходила під назвою «Руками створена краса».

Виставка триватиме до 4 грудня у Експоцентрі Вінницької торгово-промислової палати (вул.Соборна, 68). Кожного дня, з 10:00 до 18:00, на відвідувачів чекатиме насичена розважальна програма.

“Захід свого часу був започаткований завдяки ініціативи ГО «Гармонія» та її тодішнього керівника Раїси Панасюк. Цього року під час відкриття виставки всесвітньо відомий «Щедрик» пролунав мовою жестів”, – інформує Департамент у справах ЗМІ та зв’язків з громадськістю Вінницької міськради.

Майстри з інвалідністю на виставці представили різноманітні вироби, сувеніри хенд-мейд, аксесуари, виготовлені власноруч.

Вінницький міський голова Сергій Моргунов, який відвідав виставку, зазначив, що саме завдяки Раїсі Панасюк у місті реалізували чимало проектів у сфері доступності.

«Кожна традиція з’являється завдяки людям і певним колективам, і приємно, що у нашому місті уже дванадцять років підряд ще за ініціативи команди «Гармонії» на чолі з Раєчкою Панасюк напередодні новорічних свят проходить такий ярмарок. Думаю, що кожен відвідувач зможе тут знайти щось для себе. Мені приємно, що днями Вінницю визнали кращим містом по доступності. Успіх сильної територіальної громади – в єдності і взаємопідтримці», – сказав міський голова Сергій Моргунов.

Відзнаку від Доступно. ЮА Сергію Моргунову передала директорка «Гармонії» Олена Чорнобривенко.

«Уже 12-й рік поспіль ми проводимо виставку–ярмарок «Душею створена краса», раніше він називався «Руками створена краса». Два роки тому ми вирішили змінити назву, адже в усі ті поробки багато вкладається душі. Цього року у нас близько 30 учасників, у нас можна напередодні новорічних свят придбати різні подарунки», – зазначила вона.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook