У Вінниці зіткнулись Mitsubishi та ГАЗ: постраждали чотири людини

У Вінниці 20 листопада зіткнулись автомобілі Mitsubishi та ГАЗ. В результаті аварії травми отримали четверо людей. За фактом автопригоди поліція відкрила кримінальне провадження.

“Аварія сталась близько 05.45 по вул.Святошинській. Попередньо встановлено, що 36-річний житель Крижопільського району, керуючи автомобілем Mitsubishi, під час виїзду на головну дорогу не надав перевагу в русі автомобілю ГАЗ, у результаті чого сталось зіткнення”, – інформує відділ комунікації поліції Вінницької області.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди постраждали водій та троє пасажирів іномарки, серед яких дружина та неповнолітні діти – 15 та 10 років. Потерпілі з травмами різного ступеню важкості доставлені до лікарні. А 36-річний водій автомобіля ГАЗ, житель Вінниці, не постраждав. Обставини автопригоди з’ясовує слідство.

За фактом дорожньо-транспортної пригоди поліція відкрила кримінальне провадження за ч.1 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). За таке правопорушення передбачено покарання до 3-х років обмеження волі з позбавленням права керувати транспортними засобами.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook