У Вінниці затримали чоловіка, який поширював порно з власною донькою

У Вінниці 21 листопада бійці спецпідрозділу КОРД затримали чоловіка, якого підозрюють у розбещенні малолітньої доньки, створенні порнографічної продукції та продажу її через мережу інтернет.

До викриття протиправної діяльності долучились поліцейські управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми, слідчого управління ГУНП у Вінницькій області, відділу протидії кіберзлочинам у Вінницькій області ДКП НПУ за процесуального керівництва військової прокуратури Вінницького гарнізону.

“В червні 2019 року слідчим управлінням ГУНП на підставі інформації правоохоронних органів Австралійського союзу щодо розбещення малолітньої дитини, створенні та розповсюдженні у інтернеті предметів порнографічного характеру розпочалось кримінальне провадження, за ознаками ч.4 ст.301 КК України”, – інформує відділ комунікації поліції Вінницької області.

За словами начальника ГУНП у Вінницькій області Юрія Педоса, слідство здобуло докази того, що 39-річний мешканець Вінниччини протягом 2013-2014 років розбещував свою малолітню доньку, якій тоді було лише 5-6 років. Він створював відео– та фото-матеріали з ознаками дитячої порнографії та розповсюджував за винагороду через сайти в мережі Інтернет.

За місцем проживання підозрюваного на підставі ухвали суду здійснені обшуки. Вилучені речові докази злочинної діяльності: відеокамеру, фотоапарат, з допомогою яких виготовлялася порнопродукція, ноутбуки, жорсткі диски, флеш-носії та ін.

“Особі повідомлено про підозру, вирішується питання про застосування запобіжного заходу на період досудового розслідування. За такий злочин йому загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років”, – додають у поліції.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook