Винний у ДТП відшкодує потерпілому бершадчанину 260 тис грн на лікування

До Жмеринського міськрайонного суду скерували обвинувальний акт за обвинуваченням жителя одного з сіл Жмеринського району, у вчиненні замаху на умисне вбивство неповнолітнього.

“Належне процесуальне керівництво Жмеринської місцевої прокуратури дозволило швидко здійснити досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактом вчинення злочину, передбаченого ч.2 ст.15, ч.1 ст.115 КК України”, – інформує пресслужба прокуратури Вінницької області.

Досудове розслідування встановило, що 22 червня місцевий житель, що перебував у цивільному шлюбі із матір’ю неповнолітнього потерпілого та разом з ними проживає у будинку, перебуваючи у стані алкогольного сп’яніння вирішив помститися пасинку, з яким напередодні посварився. Взяв сокиру, зайшов до кімнати, в якій спав неповнолітній, умисно наніс йому удар обухом по голові. А з місця вчинення кримінального правопорушення зник.

“Під час досудового розслідування, за принципової позиції Жмеринської місцевої прокуратури, щодо обвинуваченого обрано запобіжний захід у виді тримання під вартою, без визначення застави”, – додають у прокуратурі.

На обвинуваченого чекає суд.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook