Жінка викрадала телефони у покупців магазина

В одному з магазинів Вінниці 24 листопада охоронник помітив жінку, яка викрала мобільний телефон у їхньої відвідувачки. Чоловік не дав зловмисниці піти з магазину та викликав поліцію.

“До поліції зателефонував охоронник одного з вінницьких магазинів мережі краси та здоров’я і повідомив, що затримав зловмисницю, яка щойно вкрала мобільний телефон у їхньої відвідувачки. Спостерігаючи за покупцями по камерах відеонагляду в магазині, охоронник побачив, як зловмисниця з сумки іншої жінки щось викрала. Чоловік зупинив правопорушницю на виході з магазину та викликав поліцію. Також він зупинив потерпілу та попросив перевірити свої речі”, – інформує відділ комунікації поліції Вінницької області.

Як розповів т.в.о. начальника Лівобережного відділення поліції Євген Кронівець, на місці події слідчо-оперативною групою поліції у підозрюваної були вилучені два мобільні телефони, один із яких належав потерпілій, а другий – зловмисниця викрала в когось раніше.

“Затримана 43-річна жителька Київської області, раніше судима за вчинення аналогічних злочинів”, – додають у поліції.

Затриманій оголошено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч.2 ст.185 КК України (крадіжка), за що передбачено до п’яти років позбавлення волі. Наразі вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою.

Поліція перевіряє затриману на причетність до аналогічних злочинів на території міста.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook