Дванадцять іноземців, яких підозрюють у криміналі, затримали на Вінниччині

Дванадцяти іноземцям, затриманим на Вінниччині під час профілактичних заходів «Мігрант», оголошено про підозри.

“Протягом півтора місяці на території області працівники поліції спільно з прикордонниками та представниками Державної міграційної служби здійснювали профілактичні заходи під умовною назвою «Мігрант», щоб запобігти утворенню злочинних груп іноземців та припинити нелегальну міграцію та виявити порушень міграційного законодавства”, – інформує відділ комунікації поліції Вінницької області.

Як розповів начальник управління боротьби зі злочинами, пов’язаними з торгівлею людьми Кирило Доценко, слідчі підрозділи оголосили про підозру 12 іноземним правопорушникам. Дев’ять проваджень знаходяться на розгляді в судах.

“До адмінвідповідальності поліція притягнула 362 іноземці, направила два подання про скасування дозволу на імміграцію, два – на скасування посвідок на постійне проживання в Україні, три – на тимчасове проживання, чотири – про заборону в’їзду, 11 – на скорочення строку тимчасового перебування. Вирішено примусово повернути 81 іноземця без громадянства у країну походження”, – додають у поліції.

Так, співробітники могилів-подільської поліції спільно з прикордонниками в міжнародному пункті пропуску через державний кордон затримали 23-річного громадянина Молдови, який значиться в міжнародному розшуку за вчинення крадіжок і шахрайств.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook