Супермаркет у Вінниці "замінував" незадоволений покупець

Працівники поліції 28 листопада затримали чоловіка, який повідомив про вибух, який має статись в одному з супермаркетів міста.

“Близько 12.30 на спецлінію 102 надійшло повідомлення від невідомого чоловіка про те, що в приміщенні магазину має статись вибух. На місце події виїхала слідчо-оперативна група поліції, вибухотехніки та кінологи”, – інформує Відділ комунікації поліції Вінницької області.

Протягом години поліцейські перевіряли приміщення магазину та прилеглу територію. Небезпечних предметів вони не виявили. Повідомлення про вибух виявилося хибним.

Працівники поліції встановили особу чоловіка, який телефонував до поліції – це 52-річний вінничанин.

“Чоловік розповів, що напередодні він придбав у магазині продукти, після споживання яких у його онуків погіршився стан здоров’я. Вінничанин вирішив, що псування продуктів сталось через недотримання встановлених правил зберігання продуктів персоналом закладу, і він зателефонував до поліції. Чоловік виправдовувася, що повідомляючи про вибух, він мав на увазі вибух власних емоцій”, – розказують у поліції.

За фактом неправдивого повідомлення про замінування слідчим відділення поліції розпочато кримінальне провадження за ч.1 ст.259 Кримінального кодексу України.

За таке правопорушення чоловіку загрожує до шести років ув’язнення.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook