Про злочин потерпіла дізналась від... поліції

Працівники сектору кримінальної поліції Лівобережного відділення поліції 27 листопада затримали чоловіка, який викрав з під’їзду вінницької багатоповерхівки дитячу коляску. Про злочин 29-річна потерпіла дізналась від працівників поліції, коли вони прийшли повернути викрадену річ.

За словами заступника Лівобережного відділення поліції Юрія Голуба, близько 21.00 на вул.Довженка увагу працівників поліції привернув чоловік, який у дитячій колясці віз драбину. Чоловік не міг пояснити походження речей, які були при ньому. Згодом з’ясувалось, що коляску та драбину 27-річний чоловік викрав із під’їзду будинку неподалік. Затриманий показав місце крадіжки, а поліцейські розшукали власників майна.

“Правопорушник, житель Запорізької області, затриманий у процесуальному порядку. Він раніше притягувався до кримінальної відповідальності за крадіжки, грабіж та сексуальне насильство”, – інформує відділ комунікації поліції Вінницької області.

Слідче відділення поліції відкрило кримінальне провадження за ч.3 ст.185 Кримінального кодексу України (крадіжка з проникненням у приміщення). За таке правопорушення передбачено покарання до шести років позбавлення волі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook