Погрожуючи ножем, відібрав 1000 гривень у мешканця Бару

Відразу після вчинення злочину, 29 листопада, оперативники Барського відділення поліції затримали 24-річного жителя району за підозрою у вчиненні розбійного нападу.

“Близько першої години ночі до поліції звернувся 44-річний житель Бару з повідомленням, що до його будинку проник невідомий молодик та вимагав гроші. Нападник побив його та, погрожуючи ножем, відібрав 1000 гривень і втік”, – інформує відділ комунікації поліції Вінницької області.

За словами заступника Барського відділення поліції Сергія Пояна, потерпілий описав правоохоронцям зовнішність та одяг нападника. Через кілька годин чоловіка затримали оперативники.

“24–річний місцевий житель раніше вчиняв майнові злочини. Зараз в суді розглядають матеріали кримінального провадження, в якому затриманого підозрюють у вчиненні крадіжки”, – додають у поліції.

Зловмисника затримали в процесуальному порядку, вирішується питання – взяти його під варту на період досудового розслідування.

За цим фактом відкрили кримінальне провадження за ч.3. ст.187 Кримінального кодексу України (розбій). Такий злочин карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років із конфіскацією майна.

Триває слідство.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook