Побив одногрупника так, що той потрапив на хірургічний стіл

Ладижинські поліцейські з’ясовують причини та обставини конфлікту між двома учнями місцевого коледжу, в результаті якого один із його учасників отримав ушкодження внутрішніх органів.

Як розповів начальник Ладижинського відділення поліції Віталій Деркач, 29 листопада близько 18.10 до поліції надійшло повідомлення з лікарні, що до хірургічного відділення з пошкодженням селезінки та внутрішньою кровотечею госпіталізований 20-річний студент місцевого коледжу.

Опитавши рідних потерпілого та одногрупників, поліцейські з’ясували, що близько 11.00 в аудиторії навчального закладу між хлопцем та його одногрупником виник конфлікт. Потерпілий отримав удар кулаком в область черевної порожнини.

“Відчувши погіршення стану здоров’я, травмований хлопець пішов у гуртожиток. У телефонній розмові з матір’ю він сказав, що не може приїхати на вихідні додому у Гайсинський район через стан здоров’я, тоді жінка вирішила їхати до сина. Ледь притомного вона його побачила у ліжку в кімнаті та викликала лікарів”, – інформує відділ комунікації поліції Вінницької області.

17-річного підозрюваного у нанесенні тілесних ушкоджень потерпілому, поліцейські опитали вдома у Крижопільському районі, куди він поїхав на вихідні. Він розповів про конфлікт, але виправдовується, що не міг спричинити удар, який призвів би до таких наслідків.

Поліція опитує учнів, які стали свідками конфлікту, та встановлюють обставини події. Слідство розпочало кримінальне провадження за ч.1 ст.121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження). За таке правопорушення передбачається покарання до восьми років позбавлення волі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook