У Вінниці пробують повернути Сервісний центр МВС у «прозорий офіс»

У Вінниці пробують повернути Сервісний центр МВС у «прозорий офіс»

Мер Вінниці Сергій Моргунов подав клопотання до міністра Арсена Авакова про відновлення роботи Сервісного центру МВС на вул.Брацлавській у Вінниці. Сервісний центр у староміському «прозорому офісі» закрили 5 червня через реорганізацію регіонального Сервісного центру.

  • Я направив лист до Міністра внутрішніх справ Арсена Авакова з проханням залишити на Старому місті у ЦНАпі відділення Сервісного центру МВС. У 2016 році спільно з МВС на вул.Брацлавській ми зробили таке відділення, яке вінничани схвально сприйняли. Там надавали аналогічні послуги, як і на вулиці Ботанічній,24, – розповів мер Вінниці Сергій Моргунов.
  • За словами міського голови, кожного дня там отримували послуги близько 70-80 людей. Наприклад, у 2019 році у староміському «прозорому офісі» провели 14 397 реєстрації транспортних засобів.
  • Видали 5133 водійських посвідчень, там склали 4541 іспитів на знання Правил дорожнього руху. Працівники експертної служби провели огляд 11522 транспортних засобів – і це величезний обсяг роботи. Уявіть, що тих самих 50-80 людей щодня будуть звертатися у Сервісний центр на Ботанічній – це створить додаткову незручність, дискомфортне отримання послуги. Сподіваємося, що після проведення переговорів Сервісний центр на вул.Брацлавській відновить роботу, – каже Сергій Моргунов.
  • Як розповіла «Місту» начальниця департаменту адміністративних послуг Вінницької міської ради Ірина Копчук, Регіональний сервісний центр надіслав офіційний лист на ім’я міського голови і повідомив про припинення угоди про співпрацю, яка була укладена ще у 2016 році. Такий сервісний центр на базі Центру адмінпослуг був єдиниv в Україні.