Секс до смерті,  або Любов між чоловіками – річ жорстка…

Секс до смерті, або Любов між чоловіками – річ жорстка…

Ми вирішили не називати село Вінницького району, де відбулись описані нижче події. Не озвучуватимемо також справжнього імені «героя» нашої майже любовної історії, а назвемо його вигаданим псевдонімом Кузьма Трьохпальцин. Однак усі інші обставини цілком відповідають дійсності й зафіксовані в документах кримінального провадження.
Як розповідають матеріали справи, надвечір 3 червня позаминулого року мешканець приміського села Трьохпальцин пішов до магазину, щоб побалувати себе пивком. Пропустивши бокальчик, чоловік без будь-якої задньої думки вийшов надвір і збирався попростувати додому, як раптом його хтось гукнув.

То був місцевий селянин, який звернувся з проханням: мовляв, так і так, я вас знаю, ви добра людина, то чи не зможете ви мене пригостити? Кузьма справді був доброю людиною, тому без особливих роздумів запросив нового знайомця до себе додому.

Ясна річ, далі вже пішло в хід не пиво – пригощались обидва оковитою. Документи не вказують, по скільки грамів на брата вони прийняли сорокаградусної, але припускаємо, що досить, щоб у голови почали приходити всілякі «креативні ідеї». Одна з них народилась у мозку Кузьми: він запропонував гостеві зайнятися сексом. Не знати, як би той відреагував на пропозицію, якби був тверезим, але сп’яну – погодився. І навіть спустив штани.

Не вдаватимемося в інтимні подробиці, лише скажемо, що Кузьмі, також п’яному, стукнуло в голову ввести в анальний отвір «партнера» три пальці, і той аж скрикнув від болю. Кузьма злякався, припинив будь-які спроби продовжити «акт» і навіть запропонував гостеві залишитись у нього переночувати.

Коли Кузьма вранці прокинувся, то гість уже сидів на ґанку й просив похмелитись. А після похмеляння нетвердою ходою побрів додому.

За пару днів Трьохпальцин поїхав у своїх справах до Росії, а коли ще через тиждень вернувся, то дізнався, що його знайомець помер у лікарні. Як встановила судмедекспертиза, причиною смерті був розрив прямої кишки, внаслідок якого розвинулись фібринозно-гнійний перитоніт та сепсис.

Кузьма Трьохпальцин не став відпиратись від своєї вини. Визнавши її, він добровільно виплатив братові померлого (того офіційно визнали потерпілим) компенсацію в сумі 15 тисяч гривень. І попросив – з огляду на поважний вік – суворо не карати.

Вінницький районний суд засудив Трьохпальцина за вбивство, скоєне з необережності, до чотирьох років позбавлення волі з дворічним іспитовим терміном.

Такою вона іноді буває – жорстка чоловіча любов…

Автор Леонтій Краснопільський