Уболіваймо за вінничанку, яка представить Україну на міжнародному конкурсі краси в Китаї

Уболіваймо за вінничанку, яка представить Україну на міжнародному конкурсі краси в Китаї


7 грудня вінничанка Олена Жагловська представить Україну на конкурсі краси у Китаї. Там, у місті Шеньчжень, відбудеться фінал престижного міжнародного конкурсу “Mrs Globe 2019”. Олена – переможниця загальнонаціонального конкурсу “Краса країни 2019”. Вона працює у Вінницькому національному технічному університеті заступницею декана факультету ІРЕН – інфокомунікацій, радіоелектроніки та наносистем, кандидатка технічних наук, доцентка.

  • Нам приємно, що саме вінничанка представлятиме Україну на конкурсі такого рівня. Олена багато працювала над собою, самовдосконалювалась. Міська рада завжди підтримує таких вінничан. Ми допомогли у вирішенні організаційних питань. Для міста – це престиж, та й для України в цілому, – зазначила заступниця міського голови Галина Якубович.
    Олена Жагловська каже, що її підтримали багато людей, і для неї це важливо.
  • Треба багато чого зробити, щоб представити гідно нашу країну, – говорить Олена. – Вже 29 листопада починаються підготовчі заходи і щодня всі учасниці мають бути на висоті, бо за нами спостерігає увесь світ. Я вам скажу, що до учасниць, які презентують Україну, організатори дуже прискіпливо ставляться, а тому я розумію, яка на мені велика відповідальність. Виглядати зовні гарною для конкурсу краси недостатньо. Потрібно бути цілісною особистістю і мати певну глибину.
    Над створенням образів, з якими вінничанка поїде на конкурс, працювали дизайнери Катерина Лукашик, Людмила Квєтна та інші.
    За словами Олени Жагловської, конкурсантки матимуть кілька фінальних виходів. Перший – це вихід з прапором у національному костюмі, другий – візитівка, де учасниці презентують себе. Буде також вихід у білих купальниках та у вечірніх сукнях. За корону “Mrs Globe 2019” змагатиметься 75 учасниць з усього світу. Вони пройдуть інтерв’ю з ведучим – це своєрідна перевірка на інтелект.
    Олена Жагловська каже, що налаштована на перемогу. А ми усі вболіваємо за неї і бажаємо успіху!

Довідка “Міста”

“Mrs Globe” – найбільший і найпрестижніший міжнародний конкурс краси, відкритий для жінок у віці старше 25 років і для тих, хто одружений або є мамою.
Цього року Олена Жагловська була єдиною представницею освітян і науковців серед ТОП-15 найвродливіших жінок України, котрі брали участь у суперфіналі “Краса країни 2019”. Відбувся суперфінал 14 червня, у Київському національному академічному театрі оперети. Ексклюзивну корону вінничанці одягнула організаторка конкурсу “Краса країни 2019” – перша “Віцемісіс “Земна куля 2018” Ірина Келлер.
Українки уже були переможницями і фіналістками “Mrs Globe”: Ірина Чорномаз (2008), Анна Щапова (2012), Катерина Просянікова (Місіс року, 2015), Ірина Келлер (перша фіналістка, 2018).

  • Ірина МОХАР