Школу на «Поділлі» у Вінниці поки добудовують за гроші місцевого бюджету

Перший транш із державного бюджету за програмою фінансування з державного фонду регіонального розвитку на добудову школи у Вінниці у районі «Поділля» очікується у квітні. Про це повідомив заступник Вінницького міського голови Андрій Очеретний.

Будівництво загальноосвітньої школи у Вінниці у житловому кварталі №8 району «Поділля» на 1200 учнів триває із 2015 року. У школі буде відокремлена зона для дітей із 1-го по 4-й клас, а також на території планується сучасне спортивне ядро. Загальна вартість будівництва – 169,6 млн грн. Цього року продовження будівництва фінансувалося з місцевого бюджету.  

#гімназія24ПоділляЗ 2015 року в м. Вінниці реалізується проект з будівництва загальноосвітньої школи в житловому…

Опубліковано Андрієм Очеретним Четвер, 2 квітня 2020 р.

– У 1-му кварталі поточного року виконано будівельних робіт на 7,7 млн грн, що профінансовано з бюджету Вінницької міської ОТГ. Це свідчить про виконання міською радою своїх зобов’язань у повному обсязі, – повідомляє Андрій Очеретний. – Здійснено будівництво надземної частини будівлі, стін, перегородок та даху школи, виконано утеплення фасаду, збудовано внутрішні та зовнішні інженерні мережі. У березні 2020 року продовжувалось виконання внутрішніх малярних робіт, влаштування вентиляційної системи та самовирівнюючих підлог, виконувались роботи з наклеювання і фарбування шпалер в класах, шпаклювання дверних відкосів, фарбування стін коридорів. Завершено улаштування дерев’яної підлоги гімнастичного спортивного залу та освітлення актового залу.

Ввести нову школу в експлуатацію планується у 3-му кварталі 2020 року.

Нагадаємо, на будівництво кардіоцентру у Вінниці виділили ще 15 мільйонів.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook