У мережі дали пораду, як зробити так, щоб виноград не став млявим за пару днів, а зберігався свіжим і хрустким тижнями.
Репортерка зі стилю життя Express.co.uk Софі Гарріс навчилася, як зберігати виноград у холодильнику протягом трьох тижнів, і поділилася своїм “геніальним рішенням” з усіма.
“Виноград, як правило, псується або покривається пліснявою через кілька днів, тому що в ньому багато води і тонка шкірка, що робить його сприйнятливим до бактерій. На щастя, я освоїла зберігання винограду, і тепер він зберігається в моєму холодильнику близько трьох тижнів, залишаючись твердим та хрустким”, – поділилася авторка.
Як зберігати виноград у холодильнику – порада
Насамперед Гарріс порекомендувала, купуючи виноград, обирати з міцними, злегка зеленими стеблами і не мити його відразу, залишаючи ягоди сухими.
“Важливо зберігати його в правильному місці, оскільки виноград, залишений за кімнатної температури, стане неїстівним за кілька днів. Я зберігаю виноград у холодильнику, вибираючи ящик для фруктів і овочів”, – зазначила репортерка.
Крім цього, Гарріс використовує спеціальний контейнер для зберігання продуктів із вентильованим кошиком і герметичними затискачами.
“Виноград не зберігатиметься довго, якщо в нього немає вентиляції, тому я залишаю затискачі відкритими”, – зазначила авторка і додала, що такий спосіб зберігання забезпечує те, що виноград не покриється пліснявою та збереже свою приємну хрустку текстуру протягом трьох тижнів.
Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook