Як обрати м’ясо, секрети приготування маринаду та скільки коштує м’ясо на вінницьких ринках

Найсмачніший шашлик починається з вибору мʼяса. Соковитий, ароматний, з рум’яною скоринкою – саме таким він вийде, якщо мʼясо для його приготування буде ідеальним за усіма параметрами.

Про це повідомляє ВІТА ТБ.

Ціни на м’ясну продукцію на вінницьких ринках за спостереженнями журналістів ТЕЛЕРАНОК СВІТАНОК такі:

  • ошийок (свинина) – 230 грн за кг
  • свиний окіст – 160 грн за кг
  • лопатка – 160 грн за кг
  • внутрішня вирізка – 250 грн за кг

А от на що варто звернути увагу при виборі м’яса — дивіться у рубриці “РинОК”.

Нагадаємо, в Україні стрімко зростають ціни на овочі: через посуху та скорочення врожаїв. З року в рік ціни на овочі коливаються залежно від сезону. Найвищі показники спостерігаються у квітні, коли торішні запаси на складах виснажуються, а найнижчі – влітку під час активного збору врожаю.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook