Україну накриють сильні грози, потужні зливи та мокрий сніг

Народний синоптик та блогер попереджає, що 11-12 жовтня, Україну знов накриють сильні грози, потужні зливи та мокрий сніг.

У західних, північних, південних та центральних областях, в ці дні очікуються суттєві зливи, потужні грози та шквали, на сході України дощі пройдуть 13 жовтня.

14 числа, у Сумській, Харківській та Луганській обл., можливі дощі з переходом у мокрий сніг.

У п’ятницю, 11 жовтня, вночі місцями на Одещині та Миколаївщині, вдень у західному регіоні країни пройдуть дощі, місцями можливі грози. На решті території України без опадів. Вітер південно-східний, 5 – 10 м/с, у західних областях змінних напрямків, 3 – 8 м/с. Температура повітря вночі +8…+14 °С, на крайньому півдні та у Криму місцями до +17 °С; вдень +20…+25 °С, на крайньому заході +13…+18 °С.

У суботу, 12 жовтня, вночі дощі збережуться у західних областях, вдень очікуються також місцями у північних та південних регіонах. Вітер на лівобережжі південно-східний, на Правобережжі північно-західний, 5 – 10 м/с. Температура повітря вночі +9…+15 °С, на крайньому півдні та у Криму місцями до +18 °С; вдень +19…+25 °С, у західних областях +13…+18 °С.

У неділю, 13 жовтня, на більшій частині території країни очікуються невеликі, подекуди помірні дощі, в південних і центральних областях з грозами. Вітер південно-східний, із переходом на північно-західний, 5 – 10 м/с. Температура повітря вночі +7…+13 °С, на крайньому півдні та у Криму місцями +14…+17 °С; вдень +13…+18 °С, на південному сході та у Криму до +21 °С.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook