Вінницький ліцей №29 провів благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ

Учні, батьки та вчителі вінницького ліцею №29 знову об’єдналися для благородної справи — проведення благодійного ярмарку на підтримку Збройних Сил України. Захід, що проходив під гаслом «Смаколики придбай – ЗСУ допомагай», зібрав чимало небайдужих людей, які бажали зробити свій внесок у підтримку наших Захисників та Захисниць.

Про це інформує Місто, посилаючись на Вінницьку міську раду.

Шкільний двір перетворився на справжній ярмарковий майданчик, де панувала дружня та патріотична атмосфера. Учасники ярмарку пропонували власноруч приготовлені смаколики: домашню випічку, вареники та різноманітні солодощі. А всі зібрані кошти були спрямовані на підтримку українських воїнів.

Окрім частування, на ярмарку були організовані майстер-класи, на яких діти та дорослі могли створити власні сувеніри чи прикраси. Відвідувачі також мали можливість придбати різноманітні вироби ручної роботи: браслети, свічки, патріотичні стрічки та малюнки, виготовлені учнями ліцею. Усі ці творчі роботи не лише радували око, але й стали символом підтримки, віри в Перемогу та прагнення допомогти тим, хто боронить нашу країну.

Директор ліцею Микола Бартюк відзначив активність та ініціативність учнів, батьків і вчителів, які долучилися до благодійної акції: «Наш ярмарок – це яскравий приклад того, як спільними зусиллями можна робити великі речі. Сьогодні ми не просто збираємо кошти, ми вкладаємо у цю справу свою любов, віру та підтримку для наших воїнів», – сказав він.

Учні ліцею були активними учасниками заходу. Вони із захопленням розповідали гостям про свої кулінарні шедеври, а також про те, чому важливо підтримувати українських військових. Цей захід дав можливість дітям відчути свою причетність до великої справи та зрозуміти, наскільки важливими є навіть маленькі внески для підтримки тих, хто щодня захищає їхнє майбутнє.

Благодійний ярмарок завершився підрахунком зібраних коштів, які вже найближчим часом будуть передані на потреби ЗСУ. В результаті якого зібрали 216 565 грн на автомобіль для одного з підрозділів «Червоної калини».

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook