Вінниця підтримує армію: 20 тонн палива для будівництва фортифікаційних споруд

Безпека та оборона залишаються пріоритетом Вінницької міської ради. На засіданні сесії, яке відбулося 20 вересня, депутати ухвалили рішення про передачу 20 тисяч літрів пального для будівництва фортифікаційних споруд на фронті. Про цю допомогу повідомив міський голова Сергій Моргунов у своїх соціальних мережах – на телеграм-каналі та у фейсбуці.

Про це інформує Місто, посилаючись на Вінницьку міську раду.

«Передаємо 20 тонн палива для будівництва фортифікаційних споруд поблизу лінії фронту. Україна – єдина. Маємо допомагати прифронтовим громадам і нашим військовим», – сказав Вінницький міський голова Сергій Моргунов.

Як зауважила заступниця директора департаменту цивільного захисту Вінницької міської ради Олена Осадчук, допомогу для військових наша громада направляє на регулярній основі.

«З початку повномасштабного вторгнення Вінницька міська рада на постійній основі тримає зв’язок з різними військовими частинами та підтримує 37 формувань. На пріоритет “Безпека та оборона” цьогоріч у бюджеті громади передбачили майже 1 млрд грн, а на сьогодні ця сума зросла до 1 млрд 210 млн грн», – сказала вона.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook