Військові отримали ще 400 FPV-дронів від Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу

Команда Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу продовжує підтримувати ЗСУ. Із рук співзасновника МКГШ Сергія Моргунова цього разу по 200 FPV-дронів отримали бійці спецпідрозділу ГУР МО «Артан», які зараз несуть службу на Північному напрямку фронту, та бійці Прикордонної служби України зі Східного напрямку фронту.

«Кожен із цих підрозділів виконує на різних напрямках фронту бойові завдання. Ми хочемо максимально допомагати нашим вінничанам, нашим підрозділам для того, щоб вони могли ефективно нищити ворога і виконувати свої бойові завдання», — зазначає Сергій Моргунов.

Це вже далеко не перша допомога МКГШ для «Артану» та прикордонників. Кожного тижня команда Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу передає військовим із різних частин те, на що є запит самих оборонців: мобільні лазні, автомобілі, дрони, тепловізори, зарядні станції, РЕБ та багато іншого.

Захисники кажуть, що кожна така передача є для них дуже важливою, особливо, коли мова йде про дрони.

«Зараз війна така, що без FPV-дронів та і взагалі без БПЛА в сучасних реаліях — це не війна. Нам вони необхідні для знищення живої сили, техніки. Це вагомий вклад», — пояснює боєць «Артану» .

«Це зараз наші руки, за допомогою яких ми можемо вправно звучати. Ми вдячні за допомогу. Цей вклад нам дійсно дуже потрібен. Ми в свою чергу будемо виконувати все, що від нас залежить», — додає нацгвардієць.

Нагадаємо, що Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб створено в березні 2022-го року спільним рішенням вінницької обласної та міської рад. Штаб створено на період дії воєнного стану для координації зусиль місцевого самоврядування, бізнесу та волонтерів по допомозі силам оборони України. Очолює штаб Володимир Гройсман.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook