Житель Тульчинського району організував незаконний виїзд призовників за кордон

34-річного чоловіка підозрюють у тому, що він на власному авто перевозив призовників до кордону з Молдовою, допомагаючи їм нелегально перетнути його поза офіційними пунктами пропуску. Для здійснення цієї схеми зловмисник пропонував прикордонникам хабарі, щоб забезпечити незаконний перетин кордону. Тепер йому загрожує до 9 років позбавлення волі.

Про це повідомляє поліція Вінниччини.

Досудовим розслідуванням встановлено, що житель Тульчинського району у месенджерах підшукував чоловіків, які хотіли незаконного виїхати з країни. Надалі на власному вантажному авто доставляв їх до кордону з Республікою Молдова.

Під час реалізації оперативної інформації поліцейські встановили, що фігурант пропонував прикордонниками хабар аби останні незаконно їх пропустили та проінформували про маршрути піших патрулів своїх колег.

Правопорушника затримали у процесуальному порядку.

організував схему незаконного перетину державного кордону та намагався підкупити прикордонників: вінницькі правоохоронці затримали фігуранта

За процесуального керівництва Вінницької спеціалізованої прокуратури у сфері оборони Південного регіону слідчі слідчого управління повідомили йому про підозру у вчиненні злочинів, передбачених ч. 3 ст. 332 Кримінального кодексу України (незаконне переправлення осіб через державний кордон України) та ч. 3 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Тепер йому загрожує до 9 років позбавлення волі.

Суд обрав фігуранту запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Досудове розслідування триває.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook