У Вінниці патрульні затримали нетверезих водія та пасажирку BMW

Вчора ввечері на лінію 102 зателефонували небайдужі громадяни, повідомивши про можливого нетверезого водія автомобіля BMW 525. Патрульні оперативно знайшли та зупинили цей автомобіль на вулиці Князів Коріатовичів. У машині, крім водія, перебувала також пасажирка.

Про це повідомила Патрульна поліція Вінницької області.

Під час спілкування з водієм інспектори помітили у нього ознаки алкогольного сп’яніння. Він відмовився пройти тест на алкотестері. Крім того, у нього не було водійського посвідчення, оскільки його позбавлено права керування на 10 років через попередні порушення за водіння у нетверезому стані.

Під час складання адміністративних матеріалів, пасажирка, яка також виглядала нетверезою, сіла за кермо і залишила місце події. Патрульні наздогнали її і зупинили. Жінка також відмовилась пройти тест на стан сп’яніння.

На 29-річного водія автомобіля BMW 525 патрульні склали протоколи за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) та за ч. 5 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, позбавленою такого права, вчинене повторно протягом року) КУпАП. На 22-річну громадянку патрульні склали протокол за ст. 130 (Керування транспортним засобом у стані сп’яніння) КУпАП.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook