В Одесі біля Привозу сталася стрілянина: що відомо

В Одесі 19 липня біля ринку Привоз стався конфлікт між перехожими та поліцейськими, які переслідували ймовірного порушника правопорядку.

Про це повідомили у пресслужбі ГУ Нацполіції Одещини.

ОНОВЛЕНО 11:20. У Патрульній поліції Одещини повідомили, що зупинили водія, який мав ознаки наркотичного сп’яніння, біля них зібрався натовп людей, які намагалися допомогти чоловіку втекти.

“Одна з жінок вирвала у поліцейського вогнепальну зброю і розірвала формений одяг. Патрульний застосував щодо порушниці спецзасіб — балончик з газом дратівливої дії, повернув пістолет та використав його для виклику допоміжних сил. Поліцейський діяв відповідно до п. 13 ст. 46 Закону України “Про Національну поліцію”, — повідомили у пресслужбі Патрульної поліції.

Водія та ще двох людей затримали, наразі ведеться службова перевірка та розслідування.

“Група осіб намагалася завадити поліцейським. Внаслідок штовханини на патрульному розірвали формений одяг. Патрульний поліцейський здійснив попереджувальний постріл у повітря. На місце події скеровані додаткові наряди поліції. Усі учасники інциденту перебувають наразі у відділі поліції”, — повідомили у відомстві.

В Одесі біля Привозу сталася стрілянина: що відомо

Місце конфлікту між перехожими та поліцейськими на Привозі, 19 липня, 2024. Фото: Суспільне Одеса

В Одесі біля Привозу сталася стрілянина: що відомо

Затриманий після конфлікту на ринку Привоз в Одесі. Фото: Нацполіція Одещини

В Одесі біля Привозу сталася стрілянина: що відомо

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook