П’ятеро випускників з Вінниці склали НМТ на 600 балів

За результатами основної сесії національного мультипредметного тесту, який тривав з 14 травня до 25 червня, п’ятеро вінничан набрали по 600 із трьох предметів. Про це повідомляє 20 хвилин.

Випускники вінницького технічного ліцею, комунального закладу «Подільського наукового ліцею» та комунального закладу «Вінницький фізико-математичний ліцей №17» отримали максимальний результат з НМТ.

Директора регіонального центру оцінювання якості освіти Людмила Марцева відмітила також, що 97 випускників склали НМТ на 200 балів і більше.

— Цього року на першому місці — англійська мова: 42 учасники набрали 200 балів з цього предмету; 38 — з математики, 25 — з української мови, 10 — з історії України та біології, — розповіла Марцева.

Нагадаємо, основна сесія НМТ проходила з 14 травня по 25 червня. Додаткова сесія стартує 11 липня і триватиме до 19-го. НМТ-2024 передбачає оцінювання знань із чотирьох навчальних предметів: українська мова, математика, історія України — обов’язкові, ще один — на вибір учасника.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook