У Вінниці відбувся майстер-клас із виготовлення “Ловця снів”

20 червня у креативному просторі «LEVEL 80» відбувся майстер-клас з виготовлення «Ловця снів». Захід привернув багато учасників, які з нетерпінням чекали можливості опанувати мистецтво плетіння цього давнього оберегу та створити свій унікальний талісман.

Про це інформує Містопосилаючись на Вінницьку міську раду.

Творчий захід розпочався з розповіді про символіку «Ловця снів» та його історію. Учасники дізналися, що цей оберіг прийшов до нас із культури індіанців Північної Америки та має на меті захищати сон свого власника, затримуючи погані видіння у своїй павутині.

Після короткого теоретичного вступу учасники перейшли до практичної частини. Вони оволоділи технікою плетіння з ниток, навчаючись різних візерунків та прийомів. Кожен учасник отримав необхідні матеріали та підтримку досвідченого майстра, що допомагало створити власні «Ловці снів», вклавши в них свою творчість та щирість.

«Майстерклас пройшов у теплій та дружній атмосфері. Учасники мали змогу не лише навчитися створювати власного “Ловця снів”, а й відпочити у приємній компанії, зарядитись позитивними емоціями та творчою енергією. Всі активно ділилися своїми думками та враженнями, що створило відчуття справжньої спільноти», – зауважив директор КЗ «Центр підліткових клубів за місцем проживання» Дмитро Мира.

За словами організаторів, надалі планують проводити подібні майстеркласи та творчі зустрічі, щоб містяни мали можливість відкрити для себе нові грані творчості та отримати незабутні враження.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook