Концерт, аукціон та майстеркласи: Вінницьку молодь запрошують на благодійний ярмарок

Команда Вінницької молодіжної ради та відділу молодіжної політики запрошує молодь на благодійний ярмарок, який відбудеться 21 червня о 15:00 в Центральному парку ім. Леонтовича.

Про це інформує Містопосилаючись на Вінницьку міську раду.

На учасників очікує концерт, під час якого можна насолодитися живою музикою разом з друзями та однодумцями, створюючи незабутні літні спогади.

Також для молоді готують безкоштовні майстеркласи, де можна відкрити для себе нові таланти разом з Офісом Туризму Вінниці. Під час творчих заходів учасники зможуть спробувати свої сили у різних творчих та практичних заняттях.

Крім того, на локаціях громадських організацій та підрозділів молодь зможе дізнатися, як долучитися до розвитку молодіжного активізму в нашому місті. Це унікальна можливість познайомитися з активними молодіжними ініціативами та знайти свою команду.

«Приходьте з друзями та сім’єю, адже цей день обіцяє бути веселим та корисним для кожного. Відвідувачі матимуть можливість не лише відпочити, але й зробити свій внесок у розвиток нашої громади», – сказала начальниця відділу молодіжної політики Вінницької міськради Юлія Мончак.

Довідково:

Цей проєкт створений у межах програми UPSHIFT, яку у Вінницькій області реалізує ГО «ВільноОсвіта» за підтримки ЮНІСЕФ та уряду Бельгії. Він надає молоді унікальні можливості для розвитку, навчання та активної участі у суспільному житті.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook