Забив до смерті товариша: у Вінниці судитимуть рецидивіста

За даними слідства, у квітні 2024 року неодноразово судимий за вчинення тяжких злочинів вінничанин розпивав алкогольні напої в гучній компанії у будинку своєї знайомої. До господині дому прийшов її приятель, який зробив зауваження присутнім про їхню неналежну поведінку, яка заважає оточуючим.

Про це повідомляє пресслужба Вінницької обласної прокуратури.

Це розізлило обвинуваченого, й у відповідь він наніс потерпілому руками й ногами близько 30 ударів по всьому тілу. Чоловік знепритомнів, а компанія продовжувала чаркувати.

«Через якийсь час зловмисник повторив побиття, та згодом компанія розійшлася. Непритомного потерпілого доправили до лікарні, де він, не приходячи до тями, за кілька днів помер. Обвинуваченого було затримано правоохоронцями в процесуальному порядку та на час слідства поміщено під варту», – йдеться у повідомленні прокуратури. 

За скоєний злочин передбачено позбавлення волі на строк від 7 до 10 років.

Досудове розслідування здійснювалося слідчими відділу № 1 Вінницького РУП ГУНП у Вінницькій області.

Примітка, відповідно до ст. 62 Конституції країни, особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покарання, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook