Майстер-клас з створення м’яких іграшок для найменших відбувся у Вінниці

11 січня, відділ молодіжної політики міськради провів захід, присвячений мистецтву створення м’яких іграшок. Ця подія стала незабутнім враженням для маленьких талановитих дітлахів і всіх, хто цікавиться творчістю, бажаючи спробувати свої сили в новому хобі.

Про це інформує Місто, посилаючись на Вінницьку міську раду.

Основною метою заходу було стимулювання творчої активності та розвитку нових вмінь у малечі. М’які іграшки не лише приносять радість та веселощі для дітей, але й можуть бути відмінним засобом самовираження та передачі емоцій. Завдяки цій діяльності учасники зустрічі змогли розвинути свою творчу уяву та вміння працювати з різними матеріалами.

Захід провели на базі хабу «Місто змістів», де протягом двох годин учасники мали змогу працювати з різними матеріалами та інструментами, що забезпечувало різноманіття творчих рішень. Тим часом представники відділу молодіжної політики допомагали кожному учаснику ознайомитись з послідовністю дій: починаючи з пошуку матеріалів та закінчуючи остаточними штрихами.

За словами батьків, дітлахи отримали безцінний досвід, нові знання й незабутні враження від спілкування з однолітками.

“Я вирішила виготовити саме червоного котика, адже це мій улюблений колір. Планую поставити до себе в ліжко і буду засинати, обіймаючи його”, – коментує маленька Каріна.

Начальниця відділу молодіжної політики ВМР Юлія Мончак зауважила, що це перший захід у новому році, і присвячений він дітям.

“Ми вирішили розпочати його саме з майстеркласу, оскільки це цікаво і творчо. Ми вдячні кожному учаснику за його зацікавленість та активну участь в цьому процесі. Надалі маємо чимало нових подій, якими, сподіваємося, зможемо здивувати”, – розповіла пані Юлія.

Після завершення майстеркласу, учасники отримали приємні подарунки від муніципалітету міста.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook