Як вибрати подарунок для тата: декілька цікавих варіантів

Батьки – люди, про яких ти знаєш майже все. Проте навіть у тому разі, якщо тобі точно відомо, чим вони захоплюються та що люблять, вибір подарунка для них часто стає непростим завданням. Особливо важко знайти гарний презент татові.

Не варто довго думати – читай цікаві варіанти від Аврори та визначайся, який із них підійде. В інтернет-магазині є дуже багато різноманітних товарів, вони розподілені за тематичними підбірками. Отже, ти швидше знайдеш, вибереш і купиш потрібну річ, не витрачаючи багато часу та грошей.

Універсальні подарунки: сподобаються кожному

Насамперед варто зазначити, які сюрпризи будуть точно невдалими. Наприклад, варіант подарувати гроші вважається найпростішим, проте від нього буде мало радості. Засоби для гоління, спідня білизна, одяг – теж не варіант, адже у кожного власні вподобання, крім того, можна не вгадати з розміром.

Вибираючи подарунок для тата, варто проаналізувати, чим він захоплюється та що йому подобається. Одним з універсальних презентів стане якісна кава або чай. Якщо твій батько любить вишукане американо або еспресо, подаруй йому продукт у зернах або мелений – залежності від уподобань. Враховуй і наявність удома кавомашини, адже в разі її відсутності знадобиться окремий пристрій для перемелювання зерна.

Якщо ти знаєш, який аромат любить тато, вибери гарні парфуми. Такий подарунок завжди доречний, адже чоловіки в будь-якому віці дбають про себе. Крім того, гарний варіант – квитки в театр або на концерт, особливо якщо виступає улюблений виконавець. Не забудь і про компанію, адже це важлива складова таких заходів. Придбай ще один квиток для себе або мами. Ще краще – влаштувати похід усією родиною, оскільки це чудова можливість провести час разом.

Подарунки залежно від вподобань

Вік теж має велике значення. Предмети, які цікаві чоловікам у 40, кардинально відрізняються від актуальних для тих, кому за 50 або 60. Наприклад, тато-пенсіонер навряд чи оцінить дуже дорогий гаджет від «Епл», проте сорокарічному такий презент буде цілком доречний. Якщо ж тобі точно відомі татові інтереси, зверни увагу на такі категорії товарів:

  1. Для риболовлі. Багатьом чоловікам подобається вудити рибу – це може бути серйозне захоплення, хобі або просто приємне заняття час від часу. Якщо в тебе батько – завзятий рибалка, краще уточнити, якого приладдя у нього ще немає.
  2. Для автомобіля. Корисні товари для машини (наприклад, спеціальна хімія, косметика, електроніка, різноманітні дрібнички для салону) ніколи не будуть зайвими. Вибирай їх, якщо твій тато багато часу проводить за кермом.
  3. Для відпочинку. Пікнік на природі з близькими людьми – чудовий варіант дозвілля, від якого не відмовиться ніхто. Якщо ж твій тато любить готувати на вогнищі, тобі точно не доведеться довго роздумувати над сюрпризом.
  4. Набори інструментів. Якщо татові подобається майструвати, проте у нього немає якогось сучасного приладу для швидкого виконання роботи, зверни увагу на функціональні прилади.
  5. Дрібна побутова електроніка. Наприклад, зарядний пристрій стане актуальним у подорожі до санаторію або тоді, коли вдома немає світла. Якщо в тебе тато сучасний і прогресивний, зверни увагу на різноманітні пристосування для комп’ютера або ноутбука.

Чудовим подарунком стане також подорож, наприклад, у санаторій для оздоровлення. Але в цьому разі знадобиться компанія, тому попередньо придбай путівку для мами.

Як правильно дарувати

Має значення не тільки річ, яку ти обираєш для сюрпризу. Для тата важливі емоції, тому не забудь проявити їх, сказати декілька добрих, теплих слів, обійняти. Нехай приводом для пошуку подарунка буде не тільки день народження близької людини, адже в календарі дуже багато різних свят. Наприклад, День батька – в Україні його відзначають у третю неділю червня.

Не забувай і про пакування, адже подарунок потрібно гарно оформити й не відразу демонструвати, щоб зберегти інтригу. В інтернет-магазині Аврора продається багато святкової атрибутики – це не лише пакети, а й свічки, повітряні кульки тощо. Замовляй їх разом з основним подарунком із безкоштовною доставкою до торгових точок мережі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook