На Вінниччині готують домашню їжу для воїнів ЗСУ

У музеї Буші, на Вінниччині, місцеві готують для бійців вареники з картоплею, салати – “шуба” і “олів’є”, а також торти зі згущеним молоком. Печуть печиво й хліб на передову. Українській армії люди допомагають з 2014-го року — коли ліками, коли їжею — розповідає волонтерка Ірина. Продукти для страв приносять з власного городу, допомагають і небайдужі.

“Нам дуже важливо, щоб вони теж відчули тепло домашнього затишку. Те, що ми робимо — це малесенька крапля в океані, аби ми робимо, що можемо. Віддзвонилися вчора сказали, що наш хлібчик дійшов діткам у підвали у Бахмут, які там без світла сидять, і вони з ними теж поділилися”, — каже Ірина.

Домашню випічку, салати й вареники — відправлять на чернігівський напрямок, де служать їхні земляки — Могилів-Подільські прикордонники.


Хліб та печиво також доправлять до Бахмуту й Чернігова.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook