Новорічна ніч не виключення. Муніципальна варта  слідкуватиме за порядком у Вінниці

Світлана Вдовиченко

На носі уже новорічні свята. Але у нашій державі й досі триває війна і є обмеження для громадян – це комендантська година. Вона у кожній області має трішки відхилення, але в основному з 23:00 до 5:00 перебувати на вулиці заборонено. Але як же в новорічну ніч?

Бажання людей провести Новорічну ніч поза домом з одного боку зрозуміло, рік був, м’яко кажучи, дуже важким і, звісно, хочеться свята. Крім того, українці мають резонні побоювання, що Новий рік доведеться зустрічати в тиші і темряві через чергові планові або позапланові відключення світла, а в ресторанах, напевно, подбають про генератори. Проте з огляду на ситуацію в країні та пов’язані з нею ризики, в тому числі для життя та здоров’я, можна було б згадати про те, що Новий рік все-таки свято сімейне і провести його з близькими людьми, хай і при свічках. Але якщо вам дуже хочеться сходити в ресторан 31 грудня, така можливість все-таки буде, але тільки до початку комендантської години.

Проте, Муніципальна варта Вінниці буде активно слідкувати за місцевими

“Ми й так працюємо у посиленому режимі, тому новорічні свята не будуть виключенням. Людей, які не будуть дотримуватись комендантської години побільшає, але ми за всім слідкуємо”, – зазначив начальник КП «Муніципальна варта» Віталій Чигур.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook