Новий рекорд : вінницькі хокеїсти 19-й раз виграли чемпіонат України

У Вінниці пройшов завершальний тур чемпіонату України з хокею на траві серед чоловічих команд.

Вінничанам немає рівних

Захоплюючим виявився останній поєдинок чемпіонату України, в якому зустрічалися два місцеві клуби. «ОКС-ШВСМ-ЦОП» проти «ШВСМ-Олімпії» в завершальній чверті вів із рахунком 6:3, але все ж не втримав перемогу – 6:6!

-Суперник за рахунку 6:4 почав робити заміни, які дещо послабили його гру. Цим ми і скористалися. По ходу чемпіонату України йшли на третій позиції, але змогли покращити турнірне становище за рахунок самовідданості і майстерності наших гравців, – сказав головний тренер «ШВСМ-Олімпії» Микола Касянчук.

Проте втрата очок не завадила команді головного тренера національної збірної Павла Мазура у рекордний 19-й раз виграти чемпіонат країни. Другу сходинку зайняла команда «ШВСМ-Олімпія». Третє місце посів «Політехнік» із міста Коростеня Житомирської області.

Вибір позиції та інтуїція

Було визначено володарів індивідуальних нагород. Кращим молодим гравцем турніру став Богдан Юрков із команди «Олімпія-Авангард» (Вінницька область). Кращим воротарем чемпіонату виявився представник «Політехніка» Сергій Коваль, кращим бомбардиром – гравець «ОКС-ШВСМ-ЦОП» Максим Онофріюк. Кращим гравцем чемпіонату визнали Сергія Дячука, який виступає за «ШВСМ-Олімпія». Нагороду кращого судді отримав В’ячеслав Махатков, який паралельно із суддівством грає за команду «ШВСМ-Олімпія».

24-річний Максим Онофріюк кращим бомбардиром чемпіонату України став втретє поспіль. Цього разу він забив 33 м’ячі.

-На тренуваннях я багато б’ю по воротах. Також на результативність впливають правильний вибір позиції та навіть інтуїція, – прокоментував Максим Онофріюк.

Слідкуйте за новинами у Телеграм
Ще більше фото в Instagram
Підписуйтесь на нас у Facebook